Fotoshoot XXL

Hét cadeau voor opa en oma!

Twee uur fotografie met een chique fotoalbum vol dierbare foto's als eindresultaat!

 

Wanneer er een familiefeestje wordt gehouden is het mooi om een groepsfotosessie  te organiseren omdat dit dierbare herinneringen kunnen zijn. We maken in overleg een lijstje waarbij we de gezinnen apart, de kinderen, kleinkinderen, grootouders en natuurlijk de hele familie op een leuke en spontane manier op foto gaan vastleggen. 

 

Stel je ouders vieren binnenkort hun huwelijksjubileum en je kunt maar geen origineel cadeau verzinnen... Dan gaan we een fotoshoot organiseren op een willekeurige locatie waarbij we het hele lijstje afwerken. Deze foto's worden afgedrukt in een prachtig foto-album en je hebt het perfecte cadeau voor jullie ouders.

 

Leuke, spontane foto's zijn van onschatbare waarde voor nu en later. De fotoshoot zal altijd zeer ontspannen verlopen waardoor er natuurlijke en herkenbare foto's ontstaan. Vanuit mijn ervaring met bruiloften weet ik hoe belangrijk dit is. 

 

Portfolio:

Album in bewaarkoffer

 

Het fotoalbum is afgewerkt met dik glanzend fotopapier en is zeer chique uitgevoerd. De kleur van de cover kan gekozen worden uit ruim 10 soorten kleuren. Kom gerust eens langs om de voorbeelden en stalen te bekijken.

Om het album in goede staat te houden wordt deze geleverd in een luxe bewaarkoffer. 

Prijzen

 

 

De kosten van een familieshoot zijn € 450,- en hiervoor krijgen jullie:

- 2 uur fotografie 

- chique fotoalbum A4

- luxe bewaarkoffer 

- afhankelijk van de shoot tussen de 50 en 100 foto's

- digitale foto's in groot formaat via WeTransfer.

 

 

Het is helaas niet mogelijk om af te wijken van de inhoud van dit pakket.